77 scholieren gematcht voor de HHW On Stage Doe Dag

Scholieren 3VMBO lopen dagdeel mee in Blosse kindcentra

Op donderdag 24 maart bezoeken 77 3e jaars VMBO-scholieren de kindcentra van Blosse in Heerhugowaard. Wat geweldig om zoveel enthousiasme te zien voor ons mooie vak.

On Stage is een landelijk project om VMBO-ers te begeleiden in hun studie- en beroepskeuze. HHW On Stage is hier de regionale afgeleide van en brengt organisaties in contact met VMBO-ers. Door de scholieren en bedrijven te matchen krijgen de scholieren een goed beeld van wat het vak inhoudt en kunnen we de scholieren al op jonge leeftijd warm maken voor ons vak en presenteren we ons als fijne stageplek

Waarom doet Blosse mee?

Wij bieden ons graag aan als opleidingsbedrijf. We laten de scholieren proeven en ruiken aan ons mooie vak en hopen hen te motiveren voor een opleiding in de richting van kinderopvang en basisonderwijs te kiezen. En het het VMBO doet ertoe! Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jongeren startkwalificaties behalen en happy zijn in wat ze leren en doen. Wij vinden het belangrijk dat onderwijs deel uitmaakt van de buitenwereld en andersom. En wij hebben natuurlijk gewoon heel leuk werk waarover wij graag iets aan jongeren vertellen.

No items found.

Meer nieuws