Een leuke baan én tijd voor je privésituatie?

Kom werken op de buitenschoolse opvang bij Blosse

Bij Blosse vinden we gelukkige medewerkers heel belangrijk. Want gelukkige medewerkerszorgen voor gelukkige kinderen. En daar gaan we voor bij Blosse!

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang kun je werk en privé goed combineren. Je start ’s ochtends vroeg om de kinderen voor schooltijd op te vangen. Daarna heb je heerlijk de tijd om de hond uit te laten, de boodschappen voor het avondeten alvast te doen of misschien heb je nog andere zorgtaken waar je met liefde aan wilt bijdragen.

’s Middags zien we je graag weer terug op locatie. Als pedagogisch medewerker draag je bij aan het ontwikkelen van de talenten van de kinderen en organiseer je een leuke middag voor hen. Door samen buiten te spelen, een creatieve knutsel in elkaar te zetten, te zorgen voor een versnapering tussendoor, te luisteren naar de verhalen en belevenissen van de kinderen, hen te stimuleren om zichzelf uit te dagen, even een praatje maken met de ouders als zij hun kinderen komen ophalen... en nog veel meer!

Twijfel je of je diploma’s (nog) voldoen aan de gestelde eisen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we er samen naar. Ook vind je op onze site hier meer informatie over.

Er is altijd een locatie bij jou in de buurt, dus je kunt heerlijk op de fietskomen met dit mooie weer.

Bekijk hier onze actuele vacatures!

No items found.

Meer nieuws