Hoera geslaagd! Felicitaties voor onze studenten!

Welkom allemaal bij Blosse!

Wat een heerlijk gevoel voor alle studenten die geslaagd zijn! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Het was een ‘bumpy ride’, studeren is sowieso al niet makkelijk, maar dan ook nog alle beperkingen die corona daarbij opdroeg, ga er maar aan staan. Supergoed gedaan!

Bij Blosse begeleiden we jaarlijks behoorlijk wat studenten in alle fases van hun opleiding. Van snuffelstages tot eindstages, onze mentoren staan voor hen klaar. Er is hard gewerkt, door de studenten en ook door de begeleiders! Daarom willen we ook de stagebegeleiders vanaf deze plek ook enorm voor bedanken.

In het afgelopen schooljaar hebben  14 BOL studenten hun eindstage op één van de locaties van Blosse gelopen. Veel van hen blijven na het behalen van hun diploma werken bij Blosse. Een aantal van stroomt via het BBL-traject direct door. Daar zijn wij heel blij mee! Sommige studenten kiezen ervoor om door te leren. Zij kiezen bijvoorbeeld voor social work of de pabo. Een aantal van deze studenten blijft behouden voor Blosse door in vrije uurtjes beschikbaar te zijn voor onze flexpool.

Ook 9 BBL-studenten mogen hun diploma in ontvangst nemen en blijven in dienst bij Blosse. Fijn hoor!

En dan zijn er ook de LIO-studenten die hun studie nu afronden. Allemaal van harte gefeliciteerd! We zijn blij dat we jullie frisse blik en enthousiasme ook bij Blosse kunnen gaan inzetten.

Welkom allemaal bij de club! De stagebegeleiders bezoeken deze dagen alle studenten en brengen de felicitaties met een kleine attentie namens Blosse over.

Volgend schooljaar start er gelukkig weer een nieuwe groep studenten. Fijn! We wensen heel veel succes en studieplezier bij Blosse.

Wat ook nog even leuk is om te melden is dat de groep van 17 studenten die onze eigen opleiding tot kindcentrummedewerker is gestart afgelopen februari, vanaf september 2022 al als startbekwaam wordt gekwalificeerd! Naast de 16 uur stage kunnen zij ook al intallig worden ingezet op de locaties. Het vraagt even een investering van beide partijen, de studenten en begeleiders, maar wat fijn dat zij de teams ook komen versterken.

No items found.

Meer nieuws